El projecte del bar de la cerveseria artesana Catalan Brewery.

El bar d’estil industrial a la fàbrica de Badalona de Catalan Brewery està de camí.

Des de fa un temps portem el projecte d’imatge corporativa de la marca de cerveses artesanes i ara hem dissenyat el projecte del bar, dins de la pròpia fàbrica però de cara al públic, a tocar de la platja de Badalona.

Tot va començar amb la busca d’una identitat corporativa, l’agència de disseny gràfic one tree, on conjuntament vam marcar un recorregut a seguir i vam presentar un concepte de fàbrica oberta, moderna amb una estètica industrial coherent amb la fàbrica i amb el groc mostassa i el negre representatiu de la marca.

Un projecte complert, projecte d’imatge, projecte executiu i planols de distribució. Dissenyat per ser versàtil, atractiu de cara al públic i seguint l’estètica de la imatge corporativa.

 

Més tard el projecte avança i comencen els planols de distribució i la execució del projecte. El que ve a ser fer aterrar la idea i tranformar-ho en una realitat. Implementar el somni del bar a la realitat, seguint les normatives, optimitzant al màxim l’espai, procurant millorar el confort de l’espai i creant un espai diàfan i connctat a la fàbrica, per tal de que el client pugui percebre per ell mateix l’amor i dedicació que s’hi posa en cada cervesa.

La cuina connecta amb la barra de bar per una finestra alçada. Seguit trobem la zona de les copes i els tiradors, juntament amb les neveres.  A la part superior es trobaran unes pissarres per escriure les especialitats del dia i la carta.

I ara finalment estan en procés les obres. S’han aixecat murs, i s’està organizant a tots els implicats per tal que les obres avancin correctament i segueixint el seu curs, d’aquí poc podrem començar a ensenyar resultats. El més imporatant quan s’executa un projecte es supervisar la obra i organitzara a tots els implicats en el moment més propici,per tal que encara que hi hagi contratemps tot surti tal i com ho hem dissenyat.

Estigues atent a les nostres xarxes socials per saber com avançen les obres d’aquest bar d’estil industrial de birra artesana.

Contacta amb nosaltres Interiorisme Claus en mà