Hem realitzat un projecte de home staging per a un pis de lloguer del carrer Aragó, a Barcelona.

Pels que no sapigueu que es el home staging,es podria definir com una “posada en escena” per fer un pis el més atractiu possible de cara al lloguer o venta d’un pis, amb una inversió mínima.

La reforma es troba dividida en 6 parts o grans canvis:

  1. Tirar parets i crear un espai diàfan i amb més llum i allibereu de moviments.
  2. Posar parquet, ajuda a potenciar la llum natural, regular la temperatura de sòl del pis i a un major confort.
  3. Pintar les parets, encara que sigui d’un simple blanc, millora molt l‘aspecte visual de l’habitació. A més li donem una cara nova i ens protegim d’humitats.
  4. Canviar les portes és molt important, ja que poden canviar completament l’aspecte del pis, d’un antic descuidat a un modern, espaiós i lluminós.
  5. Canviar il·luminació ho és tot, fa que un pis fosc i lúgubre cobri vida, i més a l’hivern.
  6. Finalment i la part més impactant visualment és el mobiliari, és el que ven el pis a l’instant. Però aquest també ha d’estar ben pensat, ha de ser una baixa inversió, material resistent a canvis d’inquilins i senzill però atractiu.

 

Aparentment poden ser passos molt bàsics, però que realment marquen la diferència i ajuden a vendre el teu pis al preu que mereix la inversió que has fet, a més convida als inquilins a cuidar millor del pis.

El home staging és una tècnica que a Gramona Interiors apliquem a tots els pisos de lloguer i venda que preparem i rehabilitem.