Per a un pis petit de lloguer a Barcelona, és molt important optimitzar l’espai i fer que aquest poc espai sigui el més funcional i agradable possible.

Us expliquem l’abans i el després de la imatge i funcionalitat d’aquest pis.

Aquest pis es troba a la planta baixa d’un edifici de la zona de Hostafrancs, a l’àrea de Sants. Un barri amb molta vida al carrer, un ambient agradable i tranquil i ben comunicat.

L’estil del pis segueix una línia de loft, un espai diàfan i obert on les areas es difonen entre si. Tot i així em volgut aportar un toc d’intimitat en el pis i hem creat una habitació tancada, petita però funcional.

Aquest pis al ser a peu de carrer es trobava tancat a la llum, ja que es volia intimitat. A més necessitava unes quantes reformes d’estructura per millorar la qualitat de vida al pis i augmentar el seu potencial en el mercat immobiliari.

Al pis hi han hagut unes reformes generals:

  • S’han obert finestres per aprofitar encara més la llum natural.
  • S’ha aïllat d’humitats
  • S’ha reformat el bany i la cuina.
  • El patí interior s’ha habilitat per poder-hi fer vida d’oci.
  • Creació d’una habitació amb independència.

Decoració

Al ser un pis de lloguer, es va presentar moblat, per tant hi va haver un projecte de decoració low cost.

Vam optar per un estil alegre, colorit i lluminós que donés vida a l’espai, tons càlids i rogencs, blancs, i verd de plantes.

La casa es va fer més càlida, amb colors, mobles low cost com Ikea o Tigger. El pati es va fer d’estil de pati andalús per gaudir del bon temps amb tranquilitat.

Contacta amb nosaltres Decoració Pis de lloguer Trucs per decorar