La decoració primaveral d’aquesta temporada 2017 és tot plantes.

Verds, flors, penjades, estampats florals …

Es tornen a portar els gerros de flors clàssics de taula. Un estil atemporal, elegant i amb molta llum.

gaelle-marcel-85383

També es porten les plantes penjades del sostre o sky plants,  és el més! Són ideals per a llocs amb poc espai a nivell de sòl.  Una marca genial per a això és boskke.

patrick-schneider-146210

Les plantes d’aigua, en forma minimalista, en un espai blanc i un gerro de cristall corre per tot instagram. Personalment creiem que és alguna cosa molt senzill i simple però canvia molt l’energia de l’ambient.

També per als amants de les plantes, es torna a portar la sobre saturació de plantes a l’espai. Això solament és apte per a aquells que tinguin molt espai, la clau és crear un racó molt saturat i des-saturar la resta.

viverum bangkok

Els cactus, ja vénen des de lluny, però són ideals per a aquells que no són tan hàbils en la cura de les plantes. Es poden fer moltes combinacions de composició amb diferents estils i tests. Una tenda especialitzada en Cactus a Barcelona és Cactus Gallery, al carrer Madrazo escaira Principe d’Astúries.

freddie-marriage-92628

Donis del mercat del disseny en el Design Hub Barcelona, descobrim citysensJardins verticals per a la teva casa, són una sèrie de plantes col·locades de forma vertical una després d’una altra en diferents tiestos que s’encaixen. T’ajuda a tenir les plantes de casa cuidades, ja que s’acte regulen l’aigua i té una estètica molt minimalista. 

 

I finalment, les plantes que no són plantes, els estampats. En roba, decoració, roba de sofà o llit, fotografies … com vulgueu.

 

Contacta amb nosaltres Exteriorismo Decoració